اخبار

دانشجویانی که تمایل به عضویت درکمیته مشورتی وآموزشی دانشجویی دانشکده پرستاری ومامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را دارند، حداکثر تا تاریخ ۹۶/۷/۲۴اسامی،رشته و ترم تحصیلی خود را به سرکار خانم فیروزان اعلام نمایند.

عضو گیری در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج

بسمه تعالی قابل توجه دانشجویان پرستاری ومامایی می رساند در صورت تمایل به عضویت در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج ، مشخصات مدارک وگواهی خود را مبنی بر گذراندن دوره های پروپوزال نویسی ومقاله نویس وسابقه بصورت همکار یا مجری در کار پژوهشی تا تاریخ ۷ /۶/۶ ۹قبل از ساعت ۱۱ به پژوهش دانشکده پرستاری ومامایی خانم محرابی جهت طرح در شورای پژوهش دانشکده وانتخاب اعضاء کمیته که حداکثر۱۵ نفر می باشداعلام فرمایید. اداره پژوهش دانشکده پرستاری ومامایی

ادامه مطلب

پزشکان ضامن سلامت جامعه ، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجات هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند. یکم شهریور زاد روز حکیم بوعلی سینا،بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی جهان اسلام و روز پزشک بر تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی مبارک باد

ادامه مطلب

سرکار خانم ضیغمی مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبری جمیل برای شما و خانواده محترم ارزومندیم روحشان شاد و قرین رحمت الهی .ازطرف اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی

ادامه مطلب

سرکار خانم محرابی مصیبت وارده را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبری جمیل برای شما و خانواده محترم ارزومندیم روحشان شاد و قرین رحمت الهی .ازطرف اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی

ادامه مطلب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، اعظم محمدی الموتی عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج با اختراع " مانیتورینگ مداوم فشار کاف لوله نای دهانی" در حوزه پزشکی ششمین جشنواره مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی و هشتمین جشنواره رویش بنیاد نخبگان پهنه دماوند به عنوان برگزیده نهایی جشنواره انتخاب شد. این مراسم با حضور دکترمرتضی موسی‎خانی سرپرست معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محسن شاه‌رضایی مدیرکل تکریم الگوسازی بنیاد ملی نخبگان، دکتر داود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر یدالله اردوخانی رئیس بنیاد نخبگان استان تهران و دکتر احمد شمس سرپرست واحد تهران مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در سالن همایش های هتل فرهیختگان سازمان مرکزی دانشگاه آزاداسلامی برگزار شد. همچنین اعظم محمدی الموتی به دریافت سطح سوم بنیاد ملی نخبگان مفتخر شد .

ادامه مطلب

راهیابی دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خانم مهسا فتحی به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

راهیابی دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خانم مهسا فتحی به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی دانشجو پزشکی جویان علوم کشور به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی که موفق به گذراندن مرحله آزمون انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شدند، در سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در ۱۰ منطقه آمایشی اعلام شد که از این تعداد ۳۱ نفر، دانشجوی رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستند.از جمله خانم مهسا فتحی دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج موفق شد در منطقه آمایشی ۶ این موفقیت را نصیب خود گرداند.معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج موفقیت راهیابی به این دوره را به اساتید معزز، دانشجوی عزیز و خانواده ایشان تبریک عرض نموده و از حمایت مسئولین واحد تشکرمی نماید.

ادامه مطلب

مراسم ولادت حضرت زینب (س)، روز پرستار مورخ 95/11/19 در دانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج برگزار گردید.در این مراسم که باحضورمعاونین ومسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه ، ،تعدادی از مسوولین، اعضای هیات علمی ،کارکنان ودانشجویان برگزار گردید، ابتدا دکتر منصوره تجویدی سرپرست دانشکده ضمن خوشامد گویی به اهمیت مقام شامخ پرستار و نیاز جامعه به تربیت نیروی پرستار اکادمیک اشاره نمودند،سپس دکتر رحیمی معاونت محترم دانشجویی دربارۀ اهمیت نقش پرستاری سخنرانی ایراد نمودند و همچنین آقای هاشمی نماینده نهاد رهبری در رابطه بامقام معنوی پرستاری سخنرانی نمودند. در پایان مراسم ازاساتید ودانشجویان پرستاری قدر دانی شد .

ادامه مطلب

طرح غربالگری دیابت با هدف پیشگیری وتشخیص زود رس وشروع به موقع درمان بیماری دردانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

طرح غربالگری دیابت با هدف پیشگیری وتشخیص زود رس وشروع به موقع درمان بیماری دردانشکده پرستاری ومامایی واحد کرج با کمک سازمان بیماریهای خاص ومرکز تحقیقات مراقبتهای بالینی وارتقاء سلامت در دوروز متوالی مورخ 18 و95/11/19 برگزار گردید و مورد استقبال اساتید وکارمندان ودانشجویان واحد قرار گرفت.