سه مدال خوش رنگ جهان حاصل تلاشهای دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مسابقات ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، علی عسگری دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مسابقات دوچرخه سواری کاپ آسیا که در هندوستان برگزار شد در سومین و آخرین روز مسابقات دوچرخه سواری موفق به کسب مدال ارزشمند نقره برای کشورمان شد.

این مدال ارزشمند در حالی در ماده اسپرینت نصیب علی عسگری شد که وی توانست یک مدال برنز دیگر نیز در رشته کایرین به دست آورد.

همچنین در مسابقات جهانی غریق نجات که در کشور هلند برگزار شد ایلخان نوری دانشجوی دکترای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مدال برنز را کسب کرد.

ایلخان نوری در مسابقات نجات غریق قهرمانی جهان 2016 هلند که با حضور 86 کشور و 600 ورزشکار در بخش‌های مختلف برگزار شد ، پس از ورزشکارانی از کشورهای آلمان و ایتالیا قرار گرفت و با ایستادن روی سکوی سوم جهان صاحب مدال برنز این مسابقات شد.