به مناسبت روز درختکاری صورت گرفت:

کاشت بیش از ۱۰۰ اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۶ کد : ۱۳۴۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور دکتر بهروز  میرزا  رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان البرز ، دکتر میر ابراهیم  صدیق رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز و جمعی از معاونین ، مسئولین ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج بیش از 100 اصله نهال در این دانشگاه کاشته شد.

در این مراسم که به مناسبت روز درختکاری برگزار شد ، 100 اصله نهال زبان گنجشک اهدایی یکی از دانشجویان این دانشگاه در ضلع شمالی ساختمان در دست احداث این دانشگاه غرس شد.

دکتر میرزا در این مراسم ضمن اشاره به فرهنگ زیبای درختکاری بر حفظ منابع طبیعی و محیط زیست تاکید کرد و گفت: «در جهانی که با رشد زندگی صنعتی و ماشینی بشر  ، شاهد آلودگی های زیست محیطی بسیاری هستیم ، حفظ محیط زیست یکی از مهمترین وظایف تک تک افراد هر جامعه به حساب می آید و درختکاری و حفظ درختان به عنوان ریه های این کره خاکی گامی موثر در پاک سازی هوا و حفظ سلامت محیط می باشد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ابراز امیدواری کرد این سنت حسنه تداوم داشته باشد و به سرمایه ای برای نسل های آتی تبدیل شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج