«رونمایی و آشنایی با سامانه علم سنجی و پژوهشیار معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامیتوسط توسط جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۵ کد خبر : ۱۵۸۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۱

دکتر ولایتی تاکید کرد: پژوهش ها باید مسئله محور و کاربردی باشد/ تدریس کارهای تخصصی پژوهشی علوم پزشکی

دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در همایش «رونمایی و آشنایی با سامانه علم سنجی و پژوهشیار معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» که امروز برگزار شد، میزان اعتبار هر مرکز علمی و دانشگاه علی الخصوص دانشگاه های علوم پزشکی را به میزان پژوهش آن دانشگاه نسبت داد و با ذکر اسامی بزرگان عرصه پزشکی ایرانی، پژوهش علوم پزشکی در تمدن اسلامی را بر اساس تجربه و مبتنی بر کتابهای پیشینیان عنوان کرد.

دکتر ولایتی به نگاه انتقادی بر آثار پژوهشی تاکید کرد و آثار پژوهشی در عرصه بین المللی را فقط منوط به ترجمه ندانست و بر ارزیابی آنها تاکید کرد.

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه، عصر ما، عصر ورود به پزشکی جدید است،به ویژگی های بومی و بیماریهای خاص هر منطقه اشاره کرد و از محققین خواست تا مقالات و پژوهش های پزشکی را کاربردی و مسئله محور انجام دهند به گونه ای که مشکل بیماران مرتفع گردد.

رئیس هیات امنا دلیل عدم استقبال دیگر اندیشه مندان به برخی آثار علمی پزشکی را عدم کیفیت کافی برشمرد و بر مشخص بودن هدف یک پژوهش به منظور دارا بودن کارایی اشاره کرد.

دکتر ولایتی ارزیابی دانشکده های مجری رشته های علوم پزشکی را به لحاظ درجه امتیاز منوط به کار پژوهشی عنوان کرد و از  اساتیدی که در یک حوزه تخصصی کار کرده اند خواست تا مقالات و آثار پژوهشی خود را  تدریس کنند.

وی در این همایش ایجاد یک سیستم با یک مرکزیت جامع را جلوگیری از تکرار کارهای پژوهشی و نیز مشخص شدن خلاء یک کار تحقیقاتی برشمرد.

وی در پایان بر ارائه خدمات درمانی در کنار توجه به آموزش و پژوهش علوم پزشکی را بسیار مهم ارزیای کرد و ارائه خدمات درمانی را ویترین بیمارستان و از مطالبات اصلی مردم برشمرد.

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان سخنرانی خود، بر راه اندازی ثبت سرطان، ثبت بیماریهای عفونی، ثبت آنفولانزا و ... تاکید کرد و خواستار سرآمد بودن دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه در حوزه علوم پزشکی شد.

تاریخ:۱۳۹۶/۰۷/۰۴

نظر شما :