با شروع ثبت نام دانشجویان

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از حوزه های ثبت نام دانشجویان

۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۰۵۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با شروع ثبت نام دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی  98-97 در دانشگاه آزاد اسلامی، رئیس واحد کرج به همراه جمعی از مسئولین دانشگاه طی بازدیدی از نزدیک به مشاهده روندثبت نام پرداختند.

در این بازدید که دکتر محمد حسن برهانی فر را معاون اداری ومالی، رئیس دانشکده های فنی مهندسی و مکاترونیک و تعدادی از مسئولین آموزشی دانشگاه همراهی می کردند؛ ضمن مشاهده روند ثبت نام برخی از مسائل و مشکلات موجود با دستور مسئولین حاضر مرتفع گردید.

رئیس واحد کرج با اشاره به ظرفیت های مناسب واحد کرج برای تحصیل اعم از فضا، امکانات و تجهیزات، بر لزوم ایجاد محیطی آرام و بدون استرس برای دانشجویان مخصوصا دانشجویان تازه وارد به دانشگاه تاکید کرد.

وی ضمن داشتن سعه صدر و تکریم ارباب رجوع را یکی از مهمترین ارکان رفتار در دانشگاه دانست و گفت: « الگوی رفتاری کارکنان دانشگاه نشان‌دهنده سیاست کلی اداری و فرهنگی آن است و لذا از اهمیت خاصی برخوردار است.»

دکتر برهانی فر از روند آرام و منظم ثبت نام دانشجویی در دانشکده های مختلف این دانشگاه ابراز رضایت نموده و از کارکنان و مسئولین مربوطه تقدیر کرد.