همکار امانت دار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

اعتقاد به برکت روزی حلال را در زندگی از پدرم آموختم

۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۷ کد : ۲۰۶۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  سعید طاعت جدی از کارکنان بخش تاسیسات واحد کرج کیف پول گمشده را به صاحب اصلیش بازگرداند.

وی به هنگام کار بر روی تاسیسات دانشکده علوم واحد کرج یک عدد کیف دستی مردانه حاوی مبالغ هنگفتی پول نقد و کارت شناسایی پیدا کرد و با امانتداری کامل آن را عودت نموده و علیرغم اصرار صاحب پول برای دریافت مژدگانی، از گرفتن پاداش امتناع کرد.

این همکار شریف دانشگاه در حالی این مبلغ را به صاحبش رساند که خود در اوایل زندگی مشترک و تگناهای مالی قرار دارد. سعید طاعت جدی اعتقاد به وجود حلال و حرام و برکتی که از روزی حلال در زندگی انسان جاری می شود را از مهمترین نکاتی ذکر کرد که در خانواده بویژه از پدرخود آموخته است و بدان اعتقاد راسخ دارد.

دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تقدیر از اقدام شایسته وی تاکید کرد: «امانتداری، درستکاری، رعایت نظم و انضباط و حسن خلق از جمله شاخص ها و معیارهای کارکنان نمونه است و که به فضل الهی در واحد کرج به وفور مشاهده می شود.»

وی ابراز امیدواری کرد: «تمامی کارکنان شاغل با احساس مسوولیت، درایت و صداقت در خدمت مردم بوده و در راستای رضایت مندی دیگران و بویژه مراجعان خود در دانشگاه تلاش کنند»