در هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مطرح شد:

بررسی جزئیات روند ثبت نام، ساماندهی فضای فرهنگی، گسترش فعالیت های اقتصادی

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۰ کد : ۲۰۷۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، جلسه هیأت رئیسه این دانشگاه با حضور دکتر محمدحسن برهانی‌فر و اعضای مربوطه در سالن شورای واحد کرج برگزار شد.

در این جلسه دکتر برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن سخنانی به تشریح بخش‌های مهم برنامه‌های تدوین شده برای نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 واحد کرج پرداخت و اجرای دقیق و زمان‌بندی صحیح در امر ثبت نام دانشجویان را متذکر شد.

وی همچنین کلیاتی را در خصوص طرح های فرهنگی، آموزشی و اقتصادی واحد کرج بیان کرد و گفت: «از مهمترین دغدغه های نسل جوان و امروز جامعه در فضاهای آموزشی، مباحث فرهنگی و رویکردی از آن است که برای نسل جوان جذابیت داشته و کاربردی باشد.»

رئیس واحد کرج ضمن یادآوری حفظ شئونات اسلامی و انسانی در محیط دانشگاه، بر کارایی عملی اقدامات فرهنگی در قالب برنامه های اجرایی، علمی و کارشناسی شده تاکید کرد.

از مباحث مهم مطرح شده در این کمیسیون می‌توان به بررسی جزئیات روند ثبت نام دانشجویان به منظور روانسازی هرچه بیشتر ، ساماندهی فضای فرهنگی دانشگاه بویژه در آستانه ورود به ایام محرم، گسترش طرح های اقتصادی و فعالیت هرچه بیشتر کارگروه های تعریف شده در کمیته اقتصادی واحد، بازبینی و برنامه ریزی در خصوص وضعیت رتبه دانشگاه و پیش بینی امکانات و بودجه لازم در خصوص تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها و خرید ملزومات آنها اشاره کرد.

در این جلسه همچنین مسائل روز واحد کرج به بحث و بررسی گذاشته و تصمیماتی برای بهبود انجام امور اتخاذ شد.