حجت الاسلام هاشمی جمع استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج :

اصول تعلیم و تربیت محور اصلی هشتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید است

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۶ کد : ۲۰۷۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان البرز در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید به تشریح محورهای این دوره پرداخت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت همزمان در دین اسلام گفت: «بحث اصول تعلیم و تربیت یکی از موضوعاتی است که متاسفانه امروزه در گستره پرسرعت علم و دانش، از آن غفلت شده و به آسانی از کنار آن می گذریم.»

وی تصریح کرد: « علم به خودی خود و به تنهایی همواره مانند شمشیر دولبه ای است که خوبی و بدیش تنها در زمان کاربرد آن مشخص می شود.»

مسئول نهاد رهبری واحد کرج افزود: «امروز در جهان ما، اکثر توجهات به نشر علم است و لذا این علم در دست داعش نیز قرار می گیرد و از تکنولوژی آن استفاده خواهد کرد.»

حجت الاسلام هاشمی ادامه داد: « وقتی دانش وجود دارد و مهارت استفاده درست از آن وجود ندارد دانشجوی امروز، رهبر و الگوی فکریش استاد دانشگاهی نیست و همین امر است که باعث می شود سکان هدایت دست کسانی باشد که خودشان اهل علم نیستند اما اهل علم را هدایت می کنند.»

وی با اشاره به مشکلات اخیر جامعه گفت: «در صورتی که تربیت در کنار علم آموزی نباشد متاسفانه دانشجو پس از کسب علم تنها با هدف منفعت طلبی از آن استفاده می کند و این همان نظام سرمایه داری است که این روزها با نشانه هایی مانند احتکار و .... به چشم می خورد.»

حجت الاسلام هاشمی ابراز تاسف نمود که عدم آموزش کاربردی در دروس معارفی نیز دیده می شود و بهره گیری و استفاده عملی از آموزه های معارفی آموزش داده نمی شود و ادامه داد: «علمی که کاربرد عملی آن آموزش داده شود، همیشه در ذهن انسان نقش می بندد و اینجاست که در مبانی اسلامی تعلیم وتربیت همزمان مورد توجه قرار می گیرد.»

وی با تاکید بر نقش استادان در تعلیم و تربیت آینده سازان کشور و با اشاره به نزدیکی ایام معنوی محرم گفت: «ماه محرم بیشترین نقش تربیتی را روی مسلمانان و آزادیخواهان جهان داشته است، چرا که آموزه های علمی اسلام پس از پیامبر اکرم(ص) در مسیر حرکتی قرار گرفت که فارغ از تربیت اسلامی بود و لذا ماه محرم این آموزه ها را به مسیر اصلی بازگرداند.»