در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد:

اولین جلسه راه اندازی اندیشکده راهبردی مطالعات زنان و خانواده

۲۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷ کد : ۲۰۹۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اولین جلسه راه‌اندازی اندیشکده راهبردی مطالعات زنان و خانواده با حضور دکتر محمدرضا عسگری رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز، دکتر حسن شوندی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج، ناصر واحدی جانشین سازمان بسیج اساتید استان البرز، میرشفیعیان مدیریت خواهران بسیج اساتید کشور و جمعی از اساتید بسیجی خواهر دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر عسگری ضمن مروری بر وظایف اندیشکده راهبردی مطالعات زنان‌و‌خانواده به تشریح برنامه‌های آن پرداخت.

وی با اشاره به اینکه علم، تدبیر و مشورت اساس و رمز موفقیت امور است گفت: «تجربه ثابت کرده است هنگامی که بدون اندیشه و به صورت مقطعی تصمیم گیری شود، مشکلات اجرایی فراوانی پیش آمده و نتیجه لازم به دست نخواهد آمد و به همین دلیل مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تاکید فرمودند که بدون مطالعه کاری شروع نشود.»

دکتر عسگری با تاکید بر این نکته که اندیشکده نقشه راه و حرکت دانشگاه را نشان خواهد داد، ادامه داد: «یکی از نقاط ضعف موجود در جامعه این است که به صورت تدافعی عمل می شود و از پشتوانه های غنی علمی، مذهبی و فرهنگی به صورت درست استفاده نمی شود.»

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تصریح کرد: «امروز از نظر اقتصادی، علمی، فرهنگی و اخلاقی در وضعیت جنگ هستیم و لذا بایستی سنگربه‌سنگر دفاع کنیم و لازمه آن حضور فعال اساتید بسیجی و خروج از انفعال است.»

وی تاکید کرد: «از وظایف استادان بویژه استادان بسیجی در اندیشکده زنان و خانواده این است که در حیطه برنامه ریزی حضور فعال داشته باشند و برنامه های لازم فرهنگی را به دانشگاه ارائه کنند.»

در این جلسه دکتر حسن شوندی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرج و مسئول کانون بسیج اساتید این دانشگاه نیز ضمن سخنانی به تشریح اهداف راه اندازی اندیشکده های بسیج اساتید پرداخت و مهمترین این اهداف را تصمیم سازی برشمرد.

وی با اشاره به تاثیرگذاری اندیشکده ها در جوامع مختلف گفت: «تصمیم سازی های اندیشکده ها چون بر پایه علم و پژوهش است بسیار موثر و جریان ساز هستند و به دو شکل عمل می کنند که یا احساس نیاز را تولید کرده و یا راهکار حل مشکلات را ارائه می دهند.»

مسئول کانون بسیج اساتید واحد کرج در بخش دیگری از سخنانش بر جذب نخبگان، افراد توانمند علمی و اجرایی و دارای مقبولیت اجتماعی در تمامی اندیشکده ها بویژه مطالعات زنان و خانواده تاکید کرد و افزود: «بایستی از قشر اساتید فراتر عمل شود و این اندیشکده ها به بدنه دانشجویی در دانشگاه ها متصل شوند.»