با برپایی نمایشگاه فن بازار و دستاوردهای علمی و پژوهشی:

شروع مهر در واحد کرج با شور و نشاط علمی و فرهنگی

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۲ کد : ۲۰۹۴ اطلاعیه ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در آستانه شروع سال تحصیلی جدید با برپایی نمایشگاه فن بازار و دستاوردهای پژوهشی در کنار برنامه های فرهنگی، شور و نشاط علمی، پژوهشی و فرهنگی را به دانشجویان خود هدیه می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمدرضا عسگری رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن بازدید از محصولات تجاری شده پژوهشی در واحد کرج گفت: «برگزاری این نمایشگاه به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، فرصت خوبی برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان جدید با فضای علمی و فرهنگی دانشگاهی به وجود خواهد آورد و علاوه بر آن به سایر دانشجویان نیز مسیر درست بکارگیری آموزه های علمی و دانشگاهی را نشان می دهد.»

وی هدف از برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی را افزایش انگیزه تلاش و تحصیل، ارتقاء سطح آگاهی های علمی و عملی دانشجویان و نیز ایجاد پویایی و نشاط بیشتر علمی و فرهنگی عنوان کرد.

دکتر سید احسان شیرنگی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج نیز اعلام کرد: «در این نمایشگاه محصولات دانش‌بنیان و اختراعات پژوهشی تجاری سازی شده دانشگاه در 10 غرفه با بیش از 30 محصول، در معرض بازدیدکنندگان قرار گرفته است که می تواند منبع الهام، ایده و فعالیت سایر دانشجویان در زمینه های تخصصی رشته‌های تحصیلی آنها باشد.»

وی با اشاره به حضور استارت آپ ها در این نمایشگاه، افزود: «تجاری شدن ایده‌های دانشگاهی علاوه بر ایجاد ارزش افزوده برای فارغ التحصیلان، زمینه تحقیقات کاربردی و اشتغال آسانتر آنان را نیز مهیا خواهد کرد.»

معاون پژوهشی واحد کرج محصولات این نمایشگاه را شامل زمینه های: صنعت انرژی های تجدیدپذیر، صنعت برق، الکترونیک، کشاورزی، مهندسی سخت افزار و IT، پزشکی، میکروبیولوژی، اپلیکیشن های پزشکی، صنعت دارویی، صنعت نفت و پتروشیمی، استخراج فلزات گران‌بها و مهندسی مکانیک برشمرد و گفت: «پنج شرکت دانش بنیان مستقر در این نمایشگاه در حال انعقاد قرارداد محصولات خود برای فروش می باشند.»

در کنار این نمایشگاه، به مناسبت ایام ماه محرم نیز نمایشگاه های فرهنگی اعم از کتاب های دانشگاهی، علمی و فرهنگی در واحد کرج برپا می باشد که فضای معنوی و فرهنگی این دانشگاه را به تصویر می کشد.