برای اولین در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود:

تربیت مهندس کارآمد در آکادمی مهندس خوب واحد کرج

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۷ کد : ۲۰۹۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در پی اجرای سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در کاربردی سازی آموزش های دانشگاهی و حضور موثر فارغ التحصیلان در بازار کار آکادمی تخصصی مهندس خوب در این دانشگاه کلید خورد.

دکتر شیرنگی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج ضمن اعلام این خبر تاکید کرد: «در این آکادمی تخصصی دانشجویان نخبه و توانمند رشته‌های فنی و مهندسی شناسایی و جذب شده و به صورت تخصصی و کاربردی آموزش‌های عملی دیده و برای حضور موثر در بازار کار آماده می شوند.»

وی با بیان این مطلب که این کسب و کار نو و جدید است، ادامه داد: «در این آموزش‌ها دانشجویان رشته‌های مهندسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تجربه‌های عملی در رشته تخصصی خود کسب کرده و با شناخت بهتر از رشته خود به بازار کار وارد می شوند.»

برنامه مهندسی مکانیک و برنامه مهندسی برق شامل رشته‌های تخصصی و موضوعی است که طی دوره های مختلف به کسب مهارت های کامل تخصصی در خصوص موضوع موردنظر خواهد پرداخت.

وی یکی از اشکال های موجود در آموزش های دانشگاهی را عدم به روز بودن برخی سرفصل های آموزشی، عدم تسلط و مهارت کامل عملی فارغ التحصیلان، عدم آشنایی کامل با رشته های تحصیلی خود و عدم داشته تجربه برای حضور در بازار کار است که با آموزش های تخصصی و عملی آکادمی مهندس خوب تمامی این نقایص رفع خواهد شد و فارغ التحصیلان علاوه بر آن به جایگاه تحقیقات مهندسی نیز پی خواهد بود و در مسیر جدیدی از توسعه عملی رشته خود گام خواهد گذاشت.

دکتر شیرنگی تصریح کرد: «نیروی متخصص و کاردان در جامعه همیشه خواهان خود را دارد و نیاز به تجربه کاری در تمام دنیا حرف اول را می زند و لذا زمینه اشتغال برای فارغ التحصیلان آموزش دیده در آکادمی تخصصی مهندسی بسیار چشمگیر خواهد بود.»

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز حمایت های جانبی اعم از نحوه جذب، پذیرش و هزینه های آموزشی را از برنامه های این دانشگاه برای پرورش نخبگان متخصص و دارای مهارت کاربردی در خدمت جامعه اعلام کرد و افزود: «همزمان با راه اندازی آکادمی مهندسی خوب در واحد کرج تفاهم نامه ای نیز با گروه خودکفایی دانش و فناوری فاتح آماده و امضا شده است که به زودی به صورت شیوه نامه اجرایی ابلاغ می شود تا همزمان با شروع سال تحصیلی در مهرماه جذب دانشجویان در این آکادمی آغاز شود.»