دکتر برهانی فر در بازدید از دانشکده های علوم پزشکی ؛

امکانات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج کم نظیر است

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۰۹۷ اطلاعیه ها

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در آستانه شروع سال تحصیلی جدید از دانشکده‌های علوم پزشکی واحد کرج بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر محمدحسن برهانی‌فر ضمن تاکید بر نقش و جایگاه موثر رشته های علوم پزشکی در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه، گسترش این رشته ها را از برنامه‌های آتی واحد کرج و استان البرز برشمرد.

وی همچنین به منظور بررسی هرچه بیشتر، زیرساخت‌های لازم برای تاسیس برخی رشته‌های علوم پزشکی، از فضاهای آزمایشگاهی دانشکده‌های پرستاری، مامایی و دامپزشکی واحد کرج بازدید کرد.

در این بازدید مسئولین دانشکده‌های مذکور و متخصصان آزمایشگاهی به تشریح امکانات، توانمندی‌ها و برخی تجهیزات و ملزمات مورد نیاز برای ارتقاء کمی و کیفی رشته‌های مربوطه پرداختند.

دکتر برهانی‌فر با استناد به گزارشات و توضیحات متخصصین، راهکارهایی برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و رفع پاره‌ای کاستی‌ها را مطرح نموده و افزود: «به فضل الهی با تلاش‌های صورت گرفته امروز توان آزمایشگاهی واحد کرج در مقایسه با بسیار از دانشگاه‌های معتبر کشور، چشمگیر است به طوری که آزمایشگاه پراتیک این دانشگاه در سطح کشور کم نظیر است.»

وی از دیگر توانمندی های سیستم آزمایشگاهی واحد کرج را حضور فعال در سامانه ساها برشمرد و گفت: «واحد کرج با حضور در سامانه آزمایشگاه‌های آزاد کشور، علاوه بر درآمدزایی و حذف هزینه‌های مازاد، در تسریع کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی کشور نیز موثر بوده است.»

دکتر برهانی فر همچنین در دیدار با کارکنان این دانشکده‌ها از نزدیک به مسائل و مشکلات آنان رسیدگی نمود.