مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واحد کرج:

دشمن به دنبال مرزبندی و جدا کردن اقشار مختلف در کشور ماست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌کرج ، ویژه برنامه گرامی داشت هفته دفاع مقدس به همت بسیج کارکنان، معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی این دانشگاه و با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم معنوی سردار سرتیپ دوم پاسدار خسرو عروج مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی ایران ضمن تبریک به مناسبت هفته دفاع مقدس به تحلیل معنویات و برکات اجتماعی دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: «رسالت ما وقتی کامل است که این معنویات را به گونه ای انتقال دهیم که در دلها استقرار یابد؛ چرا که تا وقتی که در دل مستقر نشده است آثار و نتایج ظاهری و رفتاری نخواهد داشت.»

سردار عروج تاکید کرد: «دشمن به دنبال مرزبندی و جداکردن اقشار مختلف مردم در کشور ماست و این وظیفه ماست که در ایجاد همدلی و یکدلی بین اقشار مختلف جامعه بکوشیم و میان آنها فرق نگذاریم.»

وی با برشمردن از خودگذشتگی و ایثارگری شهدا و رزمندگان گفت: «مقاومت و همبستگی مردم ایران جزو ارزش‌هاست و تمام مردم ایران در این دفاع مقدس حضور مستقیم و غیرمستقیم داشتند.»

مشاور عالی فرمانده سپاه عرصه دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی را میدانی مقدس نامید و تصریح کرد: «خداوند هرگز اجازه نمی دهد رزمندگان چنین میدان مقدسی سرافکنده و شرمنده باشند.»

سردار عروج توصیه هایی در خصوص مودت، دوستی، برادری و همبستگی در میان مردم ارائه کرد و گفت: «در دوران دفاع مقدس همه ملت ایران دوش به دوش هم حضور داشتند و ما بیش از 8000 شهید از اهل تسنن و صدها شهید خواهر داشتیم.»

این ویژه برنامه با روایتگری و اجرای خبرنگار جبهه مقاومت حاج حسن شمشادی و مداحی حاج محمد عطاء الهی همراه بود. همچنین کلیپ هایی از صحنه های به یاد ماندنی و تاثیرگذار دوران دفاع مقدس به نمایش درآمد.

در پایان مراسم نیز از تنی چند از رزمندگان، جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور سرهنگ حاجی بابایی فرمانده بسیج کارکنان استان البرز ، سردار سرتیپ دوم پاسدار عروج مشاور عالی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دکتر برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان البرز و امیر راشدی فرمانده حوزه بسیج 2290 رسول اکرم(ص) تقدیر شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج