به همت بسیج دانشجویی صورت گرفت:

اکران دانشجویی فیلم تنگه ابوقریب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به همت بسیج دانشجویی و با همکاری روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج فیلم تنگه ابوقریب از فیلم های مطرح سینمای کشور در سالن اجتماعات مرکزی این دانشگاه اکران شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  این فیلم که در یک سانس به نمایش درآمد با استقبال دانشجویان همراه بود و بیش از 500 نفر به تماشای آن نشستند.

به گفته مسئول بسیج دانشجویی واحدکرج اکران این فیلم ها در راستای انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی حوزه بسیج دانشجویی در دانشگاه و به منظور ایجاد پویایی و نشاط فرهنگی صورت می گیرد.

پیش تر نیز دو فیلم لاتاری و به وقت شام توسط بسیج دانشجویی در واحد کرج اکران شده بود که با استقبال چشمگیری همراه شد.