در بیست و نهمین دوره مسابقات استانی هلال احمر:

در بیست و نهمین دوره مسابقات استانی هلال احمر:دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اول شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در بیست و نهمین دوره مسابقات امداد و کمک های اولیه هلال احمر در استان البرز که تحت عنوان رفاقت مهر برگزار شد؛ در بخش پسران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اول شد.

این مسابقات در مهارت‌های اسکان اضطراری(چادر زنی)، حمل مصدوم با تجهیزات، حمل مصدوم بدون تجهیزات، آتل ، پانسمان و بانداژ ، CPR احیای قلبی و ریوی و ارزیابی های صحنه و محیط برگزار شد.

در این مسابقات تیم های دانشجویی هلال احمر در استان البرز از شهرستان های نظرآباد، فردیس و ساوجبلاغ نیز شرکت داشتند که  که تیم واحد کرج به نمایندگی از شهرستان کرج با امتیاز 65/241 به رتبه اول دست یافت. همچنین شهرستان نظرآباد را کسب امتیاز 187 رتبه دوم و شهرستان فردیس با امتیاز 1/154 رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.