رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در نشست با مسئولین انجمن ها، کانون ها و تشکل های دانشجویی:

پویایی، نقد و مطالبات سازنده دانشجویی به دانشگاه زندگی می بخشد

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۱ کد : ۲۲۴۲ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، گردهمایی مسئولین و نمایندگان انجمن ها، کانون‌ها و تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر، دکتر حسن شوندی معاون دانشجویی و فرهنگی و برخی مسئولین واحد کرج در اتاق شورای این دانشگاه برگزار شد.

دکتر برهانی فر ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان فعال در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی گفت: «پویایی دانشجویان به دانشگاه زندگی می بخشد و وجود روحیه نقد و بررسی در میان دانشجویان و نیز مطالبات دانشجویی سبب خرسندی است.»

وی تاکید کرد: «دانشجویان بایستی در کنار مطالبه گری، با ارائه ایده ها، نظرات و پیشنهادات سازنده مسئولین دانشگاه را در انجام هرچه بهتر امور یاری کنند.

در ادامه نمایندگان کانون ها و نشریات دانشجویی مجوزدار و تشکل های دانشجویی مشکلات پیش روی فعالیت های کانون ها و نشریات را طرح و پرسش های خود را از مسئولین مطرح نمودند.

در این نشست صمیمی دکتر شوندی معاون فرهنگی و دانشجویی و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم اکبری مدیر امور فرهنگی واحد کرج نیز گزارشی در خصوص فعالیت های صورت گرفته در تشکل ها، انجمن ها  و نشریات مذکور را ارائه نمودند.

در پایان مراسم از نمایندگان کانون ها، تشکل ها، انجمن ها و نشریات برتر دانشجویی با اهدای لوح هایی تقدیر شد.