به همت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد

برگزاری رایگان کلاس های تخصصی PHP  ویژه دانشجویان فنی و مهندسی

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۸ کد : ۲۲۵۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان البرز، سلسه کلاس های تخصصی به صورت رایگان برای دانشجویان فنی و مهندسی برگزار می شود.

در اولین دوره از این کلاس ها، دوره تخصصی PHP ویژه دانشجویان رشته های فنی و مهندسی با حضور دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی واحد کرج تشکیل شد.

هدف از برگزاری این دوره ها افزایش مهارت های تخصصی و کاربردی دانشجویان و آمادگی برای حضور در بازار کار پس از فراغت از تحصیل می باشد و پس از اتمام دوره ها پس از آزمون های لازم، به شرکت کنندگان گواهی معتبر پایان دوره اعطا خواهد شد.

این کلاس های تخصصی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر راه اندازی شد که با توجه به ضرورت آموزش های کاربردی و عملی در کنار آموزش دانشگاهی با هماهنگی های به عمل آمده، شرکت در دوره برای کلیه دانشجویان علاقمند آزاد شد.