بیانیه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج در پی حادثه تلخ و غمبار شهادت تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۰ کد : ۲۳۷۱ اطلاعیه ها

«إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ»
حادثه تلخ و غمبار شهادت تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله تروریستی مزدوران تکفیری به اتوبوس حامل مرزبانان و مدافعان عزیز وطن، در جاده خاش - زاهدان، بار دیگر اوج قساوت و پلشتی دشمنان ملت ایران را آشکار ساخت.این‌گونه جنایت های کینه توزانه و دد منشانه در عزم و اراده ملت ایران خللی ایجاد نمی کند و قدم های استوار مردم ایران را محکم تر خواهد کرد.
این اقدام های جنایات کارانه که با طراحی سرویس های امنیتی رژیم های مستکبر و مرتجعین منطقه ای آنان توسط مزدوران متعصب و جاهل اجرایی می شود در حقیقت انتقام از ملتی است که با خروش انقلابی خود چهل سالگی انقلاب را با عظمت و شکوه در تاریخ ماندگار کرد و نشانه روشنی از به بن بست رسیدن آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ملت مومن و انقلابی ایران است.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن محکومیت شدید این حمله تروریستی، عرض تبریک و تسلیت و همدردی خود را با مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) وخانواده‌های شهدای عزیز و محترم اعلام داشته و صبر، آرامش، اجر و پاداش الهی را برای آنان و شفای عاجل مجروحان و مصدومان این جنایت را از خداوند متعال مسالت دارد.