با امضای طرفین رسمیت یافت

تفاهم نامه همکاری جذب دانشجویان غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۷ کد : ۳۲۰۹ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و دکتر حسین شیرازی نماینده موسسه کهن مهدیاران تفاهم نامه همکاری جذب دانشجویان غیرایرانی در واحد کرج را  امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج طی امضای این تفاهم نامه بر ظرفیت ها، توانمندی و آمادگی این دانشگاه برای تعامل در زمینه پذیرش دانشجو از کشورهای منطقه بویژه کشورهای همسایه و مسلمان تاکید کرد.

وی با تشریح سیاست های واحد کرج در خصوص گسترش تعاملات دانشگاهی واحد کرج با سایر کشورهای منطقه و جهان از رویکرد این دانشگاه در پذیرش دانشجویان مستعد از دیگر کشورها سخن گفت و ابراز امیدواری نمود: این تعاملات علمی و دانشجویی نه تنها زمینه‌ساز ارائه خدمات متعدد علمی و آموزشی این دانشگاه به سایر کشورهای منطقه باشد؛ بلکه بستر مناسبی برای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی منطقه شکل دهد.

در ادامه با مرور تعهدات طرفین، دکتر محمدحسن برهانی فر و دکتر حسین شیرازی به عنوان نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و موسسه کهن مهد یاران تفاهم نامه یک ساله ای را به منظور همکاری موسسه مذکور با واحد کرج در زمینه جذب دانشجویان غیرایرانی علاقمند به تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی امضا نمودند.

به موجب این تفاهم نامه موسسه کهن مهد یاران ضمن فعالیت در این زمینه به هدایت و معرفی متقاضیان به تحصیل بویژه از کشور افغانستان با در نظر گرفتن کلیه قوانین و مقررات دو کشور و طی مراحل روند اداری در چهارچوب مفاد این تفاهم نامه می پردازد.