در سومین مرحله رزمایش مومنانه واحد کرج

۲۲۰ بسته معیشتی در میان اقشار کم بضاعت جامعه توزیع شد

سومین مرحله از طرح رزمایش مومنانه که به همت بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این آیین بیش از  ۲۲۰بسته معیشتی که به همت بسیج اساتید و بسیج دانشجویی نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج فراهم شده بود؛ در ایام آخر ماه مبارک صفر و مصادف با شهادت کریم اهل بیت(ع) در بین نیازمندان این شهرستان  توزیع گردید.

حجت الاسلام والملسمین دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تایید این خبر گفت: این بسته ها  شامل برنج، روغن، حبوبات، رب گوجه فرنگی، قند و شکر، ماکارونی ،  موادبهداشتی  و شوینده  ها و ... بود که با همت اعضای کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه در اختیار خانواده های نیازمند قرار گرفت .