به مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت

تقدیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از فرماندهی نیروی انتظامی استان

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیداری با فرماهدهی نیروی انتظامی این استان، از عملکرد شایسته نیروی انتظامی در استان البرز تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به مناسبت هفته بزرگداشت نیروی انتظامی، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمعی از مسئولین این دانشگاه با حضور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی استان البرز از عملکرد شایسته و تلاش های خستگی ناپذیر فرمانده و پرسنل متعهد نیروی انتظامی استان البرز تقدیر کرد.

وی با گرامیداشت یاد شهدای نیروی انتظامی تصریح کرد: اراده آهنین نیروی انتظامی و عمل به وظایف براساس دین داری و اخلاق مداری در جهت اقتدار و بالندگی ایران اسلامی، همراه با حماسه آفرینی و سلحشوری در راستای دفاع راستین از نظام ولایی جمهوری اسلامی مثال زدنی است.

دکتر برهانی فر ضمن تقدیر از این عملکرد شایسته، از تعامل خوب نیروی انتظامی با دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز قدردانی نمود و ابراز امیدواری کرد: در سایه این تعامل سازنده دانشجویان و دانشگاهیان بیش از پیش با اطمینان خاطر و امنیت در مسیر توسعه علم و تعالی دانش و فرهنگ کشور گام بردارند.

سردار محمدیان نیز با تقدیر از همکاری های شایسته رئیس و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با نیروی انتظامی به ارائه گزارش مختصری از فعالیت ها و برنامه های این ارگان در جهت حفظ امنیت و آرامش در استان البرز پرداخت.

وی تصریح کرد: باب شهادت در نیروی انتظامی باز است و پرسنل خدوم نیروی انتظامی در مسیر انجام وظایف مقدس خود، راسخ و ثابت قدم هستند.

سردار محمدیان در ادامه سخنان خود با تشریح اهداف درون سازمانی و برون سازمانی نیروی انتظامی استان البرز اظهار داشت: توجه به وضعیت خانواده های شهدا و بازنشستگان، حراست از امنیت جامعه، پاسداری از کیان جامعه اسلامی از اولویت های نیروی انتظامی در جامعه است.

در پایان این دیدار دکتر برهانی فر با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، از تلاش ها و مجاهدت های ایشان تقدیر نمود.