رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در جلسه هیات رئیسه واحد کرج

بافضیلت ترین اعمال در ماه مبارک رمضان پرهیز از گناه است

۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۵ کد : ۳۸۰۸ اطلاعیه ها

در سومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج سه ویژگی ماه مبارک رمضان را برکت ، رحمت و مغفرت برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج  در سومین جلسه هیات رئیس واحد کرج در سالجاری به فضیلت ماه مبارک رمضان و آثار روزه داری برای مومن اشاره و به تبیین «ورع» پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  به ویژگی ماه مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: ماه رمضان ماه فضل و رحمت خداوند متعال است و ماه میهمانی او می‏باشد. در ضمن خطبه ای از پیامبر اعظم «صلی‏ الله‏ علیه ‏و‏آله» این ماه را اینگونه معرفی می‏نمایند: ای مردم! همانا ماه خداوند، همراه با برکت و رحمت و آمرزش به سوی شما می‏ آید، این ماه نزد خداوند با فضیلت ‏ترینِ ماه‏ هاست و روزهایش بهترینِ روزها و شب­ هایش بهترین شب­ هاست و ساعات این ماه بهترین ساعات است، این ماه ماهی است که در آن به میهمانی خداوند دعوت شده‏ اید و در این ماه جزو کسانی قرار گرفته‏ اید که خداوند آن‏ها را گرامی می ‏دارد، نفَس ‏های شما در این ماه تسبیح حساب می ‏شود و خوابیدنتان در آن، به عنوان عبادت ثبت می‏ گردد و عمل شما در آن قبول شده و دعای تان مستجاب است، پس با نیت‏ های صادق و قلب‏ های پاک، از خداوند، از پرورگارتان بخواهید تا شما را به روزه گرفتن در این ماه و تلاوت کتابش موفق بدارد.

دکتر برهانی فر با اشاره به این که پیامبر اکرم(ص) «ورع» را از مهمترین اعمال بیان می کند، گفت: در روایتی امام علی(ع) از پیامبر سوال می کند بهترین عمل در ماه رمضان چیست؟ حضرت می فرماید: «أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَّهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ» با فضیلت ترین اعمال در این ماه پرهیز از گناه(ورع) است و ورع را سید اعمال می خوانند.در عین حال قرائت قرآن در این ماه بسیار سفارش شده بطوری که این ماه را بهار قرآن معرفی کرده اند.

لازم به ذکر است سومین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور اعضاء در سالن شورای ریاست واحد با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار و درخصوص مباحث مختلفی از شرایط کنونی جامعه از نظر فراگیری کروناو راههای مقابله با آن، ضدعفونی کردن اماکن دانشگاه ، نحوه حضور همکاران در ایام کرونا و ... تبادل نظر و تصمیمات مقتضی اخذ گردید.