دکتر برهانی فر در مراسم انعقاد تفاهم نامه با شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز

برگزاری رویداد استارتاپی در سالجاری نقطه عطف ارتباط صنعت و دانشگاه خواهد بود

۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۰۴۴ اطلاعیه ها
در راستای حل چالش های صنعتی و فناورانه تفاهم­نامه ای فی ما بین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ تفاهم نامه ای فی مابین دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و دکتر حمیدرضا عقاب نشین مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز به امضا رسید.

تدوین و اجرای پایان نامه های دانشجویی پژوهش محور و پروژه های تحقیقاتی مشترک با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه  و فناوران، تدوین و چاپ انتشارات علمی مشترک، برگزاری کارگاه های تخصصی و دوره‌های آموزش فناوری کسب و کار محور و برگزاری تورهای صنعتی و بازدید های علمی مشترک، برگزاری فن بازارهای استانی، ملی و بین المللی و نمایشگاه‌های فنی و تخصصی و فناورانه مشترک و تعامل طرفین جهت حضور فعال و موثر واحدهای صنعتی، تعامل و کمک به شناسایی نیازهای فناورانه کلیه واحدهای صنعتی و ... شرکت و رفع آنها با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه و فناوران، شرکت های فناور و استارتاپ های عضو سرا، فراهم نمودن امکان اجرای کارورزی و کارآموزی‌های دانشجویی و فناورانه، استفاده از تجربیات مدیران و صنعتگران عضو شرکت جهت آموزش فناوری و انتقال تجربه به دانشجویان دانشگاه و فناوران، شرکت های فناور و تیم های استارتاپی عضو سرا، اهداف مورد نظر در امضای این تفاهم نامه بود.

همچنین در این تفاهم نامه برگزاری میزگردها، جشنواره ها، سلسله سخنرانی ها، سمینارها، مسابقات، کنفرانس ها و همایش‌های مشترک در سطح استانی، ملی و بین المللی، ایجاد مرکز نوآوری و تحقیقاتی و اتاق فکر مشترک فی ما بین سرای نوآوری و شرکت با هدف کمک به استخراج و شناسایی نیازهای فناورانه صنایع جهت انتقال فناوری و در اختیار گذاشتن دانش فنی مد نظر در راستای حل مسئله و رفع نیاز فناورانه و برداشتن موانع،  فراهم نمودن بستر برگزاری رویدادهای استارتاپی مشترک در سطح استانی، ملی و بین المللی و هماهنگی جهت همکاری موثر و حضور پررنگ واحدها و شرکت های صنعتی در برگزاری رویداد، تعامل مشترک در امور اقتصادی و سرمایه گذاری جهت توسعه دستاوردهای دانش بنیان و فناورانه و دانش فنی مورد هدف قرار گرفت.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این نشست ضمن معرفی ظرفیت ها و پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، گفت: اینگونه تفاهم نامه ها سریعاً عملیاتی شده و منجر به ارتباط صنعت و سراهای نوآوری و دانشگاه می گردد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: برگزاری رویداد استارتاپی مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی که در شهریور ماه سال1400 بهمراه نمایشگاه و فن بازار جانبی برگزار خواهد شد، به عنوان نقطه عطف در افزایش ارتباط بین سرای نوآوری و شرکت شهرکهای صنعتی خواهد یود.

در ادامه دکتر حمیدرضا عقاب نشین مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز ضمن اعلام آمادگی کامل همکاری، ابراز امیدواری کرد سراهای نوآوری دانشگاه به نحو مطلوبی در راستای حل چالش های صنعتی و فناورانه ایفای نقش نماید که در این خصوص نیازهای فناورانه مد نظر از سمت واحدهای صنعتی عضو این شرکت ابلاغ خواهد شد و همچنین پیشنهاد هدایت انجام پایان نامه های دانشجویی از نیازهای فناورانه را ضروری دانستند که این امر مهم  اثرات مهمی در صنعت بدنبال خواهد داشت.

در پایان پس از امضای تفاهم نامه، از محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه و مجموعه سرای نوآوری بازدید بعمل آمد.