با هدف ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه

نشست تخصصی راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برگزار شد

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۱ کد : ۴۰۶۷ اطلاعیه ها
طی نشستی با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و جمعی از مسئولین حوزوی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با رعایت پروتکل های بهداشتی در خصوص راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ در این نشست دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به آیاتی از قرآن کریم بیان داشت: با ایجاد فضای مناسب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از مسئولین حوزوی خواست که حضور فعالتری در دانشگاه داشته باشند که وحدت حوزه و دانشگاه برقرار گردد.

وی گفت: استفاده از امکانات دانشگاه بصورت مشترک با مسئولین حوزوی از قبیل کتابخانه و سایت ها درخصوص ترویج حجاب و عفاف ایجاد شده است.

دکتر برهانی فر افزود: حضور بانوان در کارهای مربوط به امور زنان، اندیشکده و بسیج اساتید پر رنگ می باشد و این حضور قوی آنها مربوط به اعتقاد راسخ  به نقش زنان در جامعه می باشد و این تعامل بین دانشگاه و حوزه می تواند نقاط ضعف را از بین برده و باعث تقویت نقاط قوت طرفین گردد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: مسئله حجاب بعنوان یکی از ارکان اصلی حفظ عفت عمومی در جامعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است و این گفتگوها در دانشگاه بصورت یک نشریه فرهنگی بین حوزه و دانشگاه منتشر می گردد.

دکتر اکبری بیان کرد: بحث عفاف و حجاب به عنوان یکی از موضوعات کلیدی و منویات دین در نظام نتوانسته است فرهنگ سازی کافی و وافی را داشته باشد که امیدواریم در آینده بتوان تلاش بیشتری در این خصوص انجام داد و آن را بصورت مطالبه ای از دولت آینده در نظر گرفت.

در پایان هر کدام از اساتید دانشگاه و حوزه نظرات خود را در خصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و دانشگاه بیان کردند و مقرر گردید به اعضای حاضر در جلسه گواهی حضور اعطا گردد و این نشست به صورت ماهانه برگزار گردد.