در جهت خدمت رسانی به گروه های هدف

پنج مرکز واکسیناسیون covid-۱۹ در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز راه اندازی شد

۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۰۸۷ اطلاعیه ها
در جهت خدمت رسانی به گروه های هدف پنج مرکز واکسیناسیون covid-۱۹ در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز راه اندازی شد

با توجه به جلسه ستاد کشوری کرونا در خصوص همکاری کلیه دانشگاه های کشور در فرایند واکسیناسیون عمومی و اعلام امادگی دانشگاه آزاد اسلامی جهت حضور فعال در واکسیناسیون سراسری علیه بیماری covid-19، در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مرکز واکسیناسیون  covid-19 راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ پیرو دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه و با بررسی ظرفیت ها و نیازهای لازم در  زمینه واکسیناسیون و در راستای پیشبرد اهداف تعیین شده با تمام ظرفیت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اقدام به راه اندازی مرکز واکسیناسیون در سریع ترین زمان ممکن جهت خدمت رسانی به گروه های هدف در دو سالن ورزشی هر یک به مساحت 2000 متر در جهت تسریع در فرایند واکسیناسیون پرسنل و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  نموده است.
این مرکز با نظارت کامل دکتر محمدحسن برهانی فر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البرز و همکاری مستقیم معاونت های توسعه مدیریت و منابع و علوم پزشکی این دانشگاه و مرکز بهداشت شرق کرج در کوتاه ترین زمان ممکن راه اندازی گردید.
وجود فضای فیزیکی مناسب جهت رعایت فاصله گذاری اجتماعی مناسب و همچنین مسیر مخصوص عبور افراد سالخورده یا کم توان فیزیکی و دسترسی آسان به پارکینگ از ویژگی های بارز  این مرکز می باشد.
در همین راستا مرکز تجمیعی خودرویی نیز با همکاری مرکز بهداشت شرق کرج و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در خرداد 1400   راه اندازی و شروع به فعالیت نموده است و در حال حاضر روزانه در دو لاین در حال فعالیت و خدمت رسانی به گروه های هدف می باشد.
همچنین واحدهای تابعه دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز شامل مرکز نظرآباد، واحد هشتگرد و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی کرج با نظارت معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، ساختمان های جداگانه ای در هر واحد جهت فرایند واکسیناسیون covid-19 اختصاص و تجهیز نموده اند.