در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراسم عزاداری دهه اول محرم برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۶ کد : ۴۱۰۳ اطلاعیه ها
طی مراسمی مراسم عزاداری دهه اول محرم با همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با رعایت پروتکل های بهداشتی و در فضای باز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: مراسم عزاداری دهه اول محرم  به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و هیئت مذهبی( لواء حیدر) که از هیئت های شاخص کرج می باشد در فضای باز محوطه ی دانشگاه آزاد اسلامی با حفظ دستورالعمل های بهداشتی برگزار میگردد.

وی افزود سخنرانی و مداحی اساتید و مداحان برجسته ی کشوری و استانی از مهمترین قسمت های برنامه های دهه اول محرم است که هر شب با حضور پرشور عاشقان و دلسوختگان ابا عبدالله الحسین(ع) برگزار و همزمان از طریق صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران و به صورت آنلاین در فضای مجازی انعکاس داده میشود.

اکبری در آخرخاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص جامعه و درگیر بودن با ویروس منحوس کرونا با هماهنگی بعمل آمده این برنامه ها در فضای باز برگزار میگردد تا هم فرهنگ حسینی نشر داده شود و هم سلامتی عزاداران حسینی تامین گردد.